top of page

Vi erbjuder klippning, trimning och SPA för din hund. Tillsammans har vi på Salongen över 25 års erfarenhet av pälsvård och strävar efter att din hund får en trevlig och lugn upplevelse på sitt besök hos oss. Vi vill göra allt för att du som kund ska bli nöjd och att din hund ska få en frisyr som den trivs med efter pälsens kondition. Vi hjälper dig gärna med att se över vilka möjligheter som finns, tillsammans med vad du som ägare önskar. Om din hunds päls har börjat tova sig så är det ofta bättre att klippa ner och börja om, oavsett sommar eller vinter, en tovig päls isolerar inte emot kyla och blir värre för din hund om den sparas när det är kallt. Du kanske har en korthårig hund eller någon som behöver bli av mer mycket underull? Då kan det vara dags att lämna in din hund till oss på ett rejält SPA med tillhörande ullkamning och urblåsning. Vi tipsar och guidar dig i djungeln av pälstyper, verktyg och hur man bäst ska ta hand om sin hunds pälsvård emellan besöken. 

Har du en valp så erbjuder vi alltid gratis studiebesök där du kan komma förbi och bara säga hej och få tips och råd om hur man börjar vänja sin hund vid pälsvård. En trygg och lugn grund är guld värt för en hund som ska vara med om pälsvård, klippning, SPA mm resten av livet.

En bra start är viktigare än man tror! 

Vi erbjuder alltid DROP IN kloklippning under våra öppettider och du får sällan vänta någon längre stund. Vi jobbar med lugna och trygga metoder men kräver din hund speciell hantering så gör vi vårat bästa för att hjälpa er att hitta just det rätta sättet för din hund att utföra detta moment. Många tycker kloklippning är jobbigt och bävar inför det, MEN det ska absolut inte vara en stress i vardagen och ingen stor sak att hantera. Ibland kan det vara skönt att bara lämna över det till någon annan, istället för att göra det till en stor grej-vilket oftast är helt onödigt. Varmt välkommen att höra av dig om du har frågor eller funderingar. 

Det är viktigt att hålla efter sin hunds klor så att den inte får besvär, fastnar i skogen, skadar sig eller felbelastar kroppen. Vanligast är att man klipper sin hunds klor med 3-4 veckors mellanrum men detta är också individuellt. Vi erbjuder klippkort där man har kolla på senaste datumet och du har alltid var 11:e gång gratis!

image0.jpeg
image1.jpeg
IMG_9230.JPG
IMG_9229.JPG
IMG_9233.JPG
IMG_9235.JPG
IMG_9237.JPG
IMG_9231.JPG
IMG_9232.JPG
IMG_9236.JPG
IMG_9234.JPG

Kontakta oss och hitta hit:

bottom of page